top of page

Produkter

Hos kalibrera Kylteknik Ab vi fokuserar på kvalitet arbete och erbjuder rimliga priser ” året runt! ”

Våra utbildade montörer har hög kompetens, vi försöker att hitta bästa lösningen för varje individuella kund .När vi installerar luftvärmepumpen det kommer bli rätt placerad, snygg och  effektivt , med kundens behov i fokus.

GREE Electric Appliances Inc. är världens största luftvärmepumpstillverkare. 

De har  satsat all sin kunskap för att utveckla GREE Fairy modellserie för att bli världsledande på marknaden.

Utgångspunkten för Fairy modellserie var att utveckla en luftvärmepump för det nordiska klimatet med bäst energieffektivitet A+++. GREES innedelar är vita, smäckra och stilrena just med tanken på att de ska smälta in i miljön i de ljusa nordiska hemmen. Endast 212 mm djup innedel. Tack vare detta blir innedelen en diskret del av inredningen, dessutom är den en av marknadens tystaste med hela sju olika fläkthastigheter. Allt detta gör pumpen till en både ekonomisk och miljövänlig uppvärmningskälla för ditt hem. Med GREE Fairy kan man rikta luftflödet både vertikalt och horisontalt detta gör att luftspridningen blir optimal och värmen sprids jämnare i rummet och det blir behagligare temperatur i hela utrymmet. Inomhusdelen ”öppnas” inte i driftläge. GREE Amber 25 och 35 passar även till kylning av kontors och serverrum.

Gree-Fairy-25_Kalibrera_Kylteknik_Stockholm_AB.png
Gree-Fairy-35_Kalibrera_Kylteknik_Stockholm_AB.png

Toshiba är en högteknologisk koncern som grundades 1875. Idag ett av världens ledande varumärke inom värme och kyla.

Mer information kommer strax

Är du medveten om vad som behövs för att gå vidare? Vi rekommenderar att du laddar ner vår beställningsblankett och skickar den till oss på info@kalibreravarmepumpar.se. Alternativt kan du kontakta oss för ytterligare information eller rådgivning.

bottom of page