top of page

OM OSS

Vi jobbar "Stor Stockholm" området men säljer till hela landet!

Kalibrera Kylteknik Stockholm AB är ett ungt och innovativt företag som specialiserar sig på försäljning och installation av luftkonditionering och luftvärmepumpar. Vår passion är att skapa en behaglig inomhusmiljö för våra kunder, oavsett årstid. Trots att vi är ett nytt företag har vårt team en omfattande erfarenhet inom branschen, vilket har hjälpt oss att utveckla en stark förståelse för våra kunders behov och önskemål.

Vi förstår att varje hem och företag är unikt, och vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för våra kunders specifika situation. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser, samtidigt som vi garanterar en professionell och pålitlig service. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och arbeta tillsammans för att skapa en bekväm och hälsosam inomhusmiljö.

Vårt team består av erfarna tekniker och installatörer som har många års erfarenhet av att installera luftkonditionering och luftvärmepumpar i både privata och kommersiella fastigheter. Vi har också en passion för att ständigt lära oss och utvecklas, vilket gör att vi alltid kan erbjuda de senaste teknikerna och lösningarna till våra kunder.

Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig att skapa en bekväm och hälsosam inomhusmiljö för dig och dina nära och kära.

2559_Redacted_Page_1.png

VANLIGA FRÅGOR

  • KAN JAG FÅ ROT AVDRAG VID KÖP AV NY VÄRMEPUMP?
    Äger du som privatperson ett hus, fritidshus eller en bostadsrätt har du sedan den 13 maj 2009 möjlighet att göra avdrag för ROT vid nyinstallation av värmepump. ROT avdraget ger dig möjlighet att dra av 30 % av arbetskostnaden, dock max 50 000 kr/ägare och år. Kom ihåg att ROT-avdraget är sammanfogat med avdraget för hushållsnära tjänster.
  • HUR LÅNG TID TAR DET ATT INSTALLERA LUFTVÄRMEPUMPEN?
    Installationen av en luftvärmepump tar vanligtvis mellan 3-5 timmar att genomföra. Tiden kan dock variera beroende på faktorer som storlek på enheten, typ av installation (t.ex. markmontage eller väggmontage), svårighetsgraden på installationen, tillgänglighet till installationsområdet och eventuella förberedande arbeten som behöver utföras.
  • VAD FÅR JAG FÖR GARANTI PÅ MIN LUFTVÄRMEPUMP?
    5 år om du genomför regelbunden service och underhåll på enheten med oss.
bottom of page